Hjortejakt 2003

Etter div tilfeldigheter fikk vi tilbud om hjortejakt i Nerdal ikke så langt fra Sunndalsøra sommeren 2003. Det var Ole Ingar, Håkon Marius Nybrenna og Martin som dro i veg med opptimisme i fleng den 9. September det året! Vi ble veldig godt mottatt av Gårdens eiere! og etter en liten omvisning fikk vi pargen vår inn i den fine Øyastova som er vår “koie” mens vi er der på jakt.

Første dagen starter veldig bra! Bare etter en halv time så smeller det fra Mørdarposten!!! Håkon Marius kan melde at det har stupt en piggbukk. Bedre start kunne vi jo ikke få! Det ble ikke sett flere dyr denne dagen.

Dag to starter litt roligere enn føste, men bare litt! I litt dårlig lys kommer det en bukk forbi posten til buster, men han lar være og skyte pga det dårlige lyset.. Men Håkon Marius får beskjed om å passe på bukken gikk i retning hans post! Etter et kvarter smeller det fra musposten hvor Håkon Marius satt. Så en smell til. Han kan melde at han har skutt på en pen bukk, mener og ha bra treff men såg ikke at den datt.. Etter en liten pause hentet vi ettersøkshunden Rusken som kunne finne hjorten bare 50 meter fra skuddstedet! Etter dette såg vi noen dyr men noen flere fall ble det ikke.