Hjortejakt 2004

Hjortejakta i år er full av forventninger etter fjolårets fangst! vi har fått med oss en “ny” jeger i år! Nemlig Webjørn, denne jakten skulle bli litt spesiell for han…

Årets start lot ikke vente på seg, på mørdarposten smalt det et skudd ca kl åtte! Og gjett hvem som satt der? Nei ikke Webjørn men Håkon Marius! Det var en bitte bitte liten råbukk som stupte der denne gang. Det skjedde ikke noe mer spent denne dagen.

Andre dag startet med et SMELL! Det var jemmen på Mørdarposten igjen, men denne gangen satt Martin der! Hans første hjort lå i bakken! En bukk med åtte tagger i geviret og en slaktvekt på 94 kg.

Det ble en gla kveld i Øyastova!

Morgenen etter er det stille på våre jaktmarker mot Innerdalen. Etter og ha sovet noen timer med lyden av sprutregn på taket, var det på tide og ta seg ut i guds frie natur. Det er stille v postene også i kveld. PANG! Ikke helt stille nei! I det siste minutt med skytelys fikk Webjørn sin første sjangse til og felle hjort! Det gjorde han med glans, en tapphjort ble dagens fangst!

Det ble en fin og lystig kveld…. Han far var veldig fornøyd med å få skutt sin første hjort.

På bilde over er vi på setra, en del høydemeter over dalbunnen vi bor i. Her ser vi innover Innerdalen som for noen er kjent for sin flotte natur og høge fjell. Det ble forøvrig ikke flere fall denne høsten. Fornøyde vi reiste hjem!